bugün

entry'ler (107)

dudak bükerek fotoğrafa poz vermek

Bir zamanlar kezbanusların kendini cool zannederek verdikleri poz.

meme nasıl olmalı başlıkları

Bir çift olsun. Ne biliyim işte ucu felan olsun yeter bence.

kafasına poşet geçirip helyumla intihar eden genç

Gerçekten çok yazık. Artık türk toplumu yalnızlaşıyor. Bencilleşiyoruz paylaşmıyoruz hal hatır sormuyoruz. Yalnızlaştığını hisseden çaresizlik içinde canına kıyıyor.

31 den sonra çöken pişmanlık duygusu

Duş almak, ortalığı temizlemek bahane. bana göre , Pişmanlığın gerçek sebebi evlat katili olmandır.

dolar daha da artar mı

Artar evi arabayı satın dolara basın. (iddadan umudu kesen genç)

benny bull

Chicago'nun çılgın maskotu.o kostümün içindeki her kimse adamın her boka aşırı yeteneği ve özgüveni var bence.

yeni arteonun vergilerle 309 bin lira olması

123.binlira arabanin net fiyati arabanin net fiyatindan fazla ötv vergisi var bu sayede devlet araba üretmeden daha fazla kar ediyor.

genç kıza tecavüz girişiminde bulunan suriyeli

ülkedeki sapıklar yetmiyormuş gibi bide dışardan ithal ediyoruz. ama uzun reis bunları 1000 odalı sarayından göremediği için sanıyor ki biz din kardeşiyiz.

suriye lilerde evet diyor

Suri lerede oy hakkı tanındığına göre biz ülkeyi terk tedebiliriz.

okul anıları

Sene 2006 9. Sınıfa gidiyordum. Okulumuzun bahçesinde ki kamelyada kuş yuvası vardı. Kuşlar yumurtlamiş bizde tenefuslerde kuşları sevmeye gidiyoruz. Yine bi teneffüste kuşları sevmeye gittik, baktık bizim matematik hocası bağırarak geliyor "çıkın ordan ellemeyin kuşları" diye. Bende; "Niye hocam sızmış yumurtladiniz" dedim. Arkadaşlar Ooo fena oldu felan. Tabi hoca yakalayınca temiz bir dayak yemiştim.

ben duşa giriyorum sözlük bir şey diyor musun

görsel
lazım olur belki, inci sözlükten arakladım.

türkiyenin turizm gelirinin yüzde 29 7 azalması

ben olsam bende gelmezdim. ülke; mülteciden, yan kesiciden, cinsi sapığından, dolandırcılardan, terör olaylarından, tecavüzcüden geçilmiyor. siz olsanız böyle bir ülkeye gelirmiydiniz. türkiye ye gelen turistler avrupa nın 2. sınıf insanları, onlarda ucuz diye geliyorlardı ama artık onlarda gelmeyecek.

alttaki yazar kardeşim sen de var mısın

çağrınızı aldım. tek adamcılığa hayır diyorum ya siz?

2023 ü bekle süper güç olacaz diyen insanlar

görsel

bi toplanın.

Bu gördüğünüz tesis Rusların Proton Nükleer Füze Üretim Merkezi... Her 4 füze bir uydu fırlatıcısına bağlanarak uzay boşluğuna gönderiliyor ve orada sabitleniyor... Kuzey kutubundaki denemelerde her nükleer füzenin düştüğü bölgedeki 100 kilometrekarelik alana yaklaşık 3.000 derecelik bir ısı yaydığı görüldü... Bu Nükleer Proton Füzelerinden sadece Rusya'da yok, Amerika,ingiltere, israil,Çin ve Japonya'nın da var, Hindistan ve Kuzey Kore'de göndermek üzere... Örneğin israil'in S-10 Füzeleri koordinatlar verilip Türkiye'nin başkentine gönderildiğinde önce atmosfere girmesi bekleniyor, sonra arkasındaki itiş gücünü sağlayan ateşleyici aparat ayrılıyor ve elektrikli motoruyla hedefine gidiyor.Bu sayede ısıya duyarlı havada imha eden anti-füze hava savunma sistemleri nükleer füzeyi görmüyor, yalıtkan alaşımlı dış kaplaması sayesinde ise radarda tespit edilemiyor...

Bakın sadece şu gördüğünüz alanda bile bu Nükleer Proton Füzelerinden 10 tane var... Yeni dünya savaşı artık yüz sene öncesinde olduğu gibi topla, tankla,tüfekle yada askerle olmayacak,Çanakkale'de olduğu gibi iman gücü de bir işe yaramayacak !..Bakın bir buçuk milyar nüfuslu islam ülkelerinin tam ortasında yer alan ve her gün müslüman katliamı yapan 4 milyonluk israil'e neden dokunamadığımızı anlıyormusunuz şimdi?... Çünkü o küçücük israil farklı kategorilerde tam 51 defa Nobel Bilim Ödülü almıştır, peki ya islam ülkeleri? sıfır !..Hadi dobra dobra konuşalım, Bizde Tubitak'ın Bilim Dalındaki Birincilik Ödülünü imam Hatiplilerin hazırladığı Kapağı açılınca içinde ışık yanan ekmek sepeti projesi kazandı, şimdi biz bu kafayla bu adamlara kafa tutabilirmiyiz

uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas

nüfus müdürü yazmayı bilmiyormuş herhalde random atmış.

akp liyim ama başkanlığa hayır diyen kişi

gözünü artık açmayı becere bilen akp li beyanıdır. çevremde de tanıdıklarım var böyle söyleyenler.

gelen turist sayısında yüzde 38 azalma olması

ben olsam bende gelmezdim. ülke; mülteciden, yan kesiciden, cinsi sapığından, dolandırcılardan, terör olaylarından, tecavüzcüden geçilmiyor. siz olsanız böyle bir ülkeye gelirmiydiniz.

11 ocak 2017 dolar kuru

görsel

3.90 nedir arkadaş. eşşek gibi gördükleri halde bir önlem yok, bir tek haber yok. batıyoruz eyyyyy akepe.

gizli oylama sonucu

baya bir gizli olan meclis oylmasının sonucu.
(img:#1302543)

akp li vekil oylamayı yapanları kameraya alıyor

çok utanç verici bir tablo yemin ediyorum güzel ülkem nereye gidiyor.